Sivut

Kissat

Meillä kotona asustelee tällä hetkellä kuusi kissarouvaa tai -neitiä.

Riina (s. 2004) on talouden ehdoton kuningatar ja diiva. Riinalla on joitain erikoisia tapoja ja myös paljon erinäisiä mielipiteitä, jotka se tuo esille tarvittaessa hyvinkin kovaan ääneen.

Saana (s. 2006), Riinan puolisisko. Saanan lempilelu on keltainen höyhenpuuhka, jota kuuluu raahata edes takaisin kummallisen kurinan ja maukunan saattelemana. Välillä puuhka päätyy myös tarhaan ulkoilemaan.

Beisa (s. 2009), Saanan tytär. Beisan erikoinen harrastus on kastematojahti, jossa siis kastematoja kannetaan kissatarhasta sisälle. Toinen suuri intohimon kohde on ruoka (anything goes) ja sen varastaminen.

Tilhi eli Tiiti (s. 2012), Beisan tytär. Tiiti on kova änkeämään syliin, mutta inhoaa aivastuksen ääntä ja häipyy moisen metelin seurauksena sylistä salamaakin nopeammin.

Sinisenä salamana jaloissa väkkäränä pyörii Aura (s. 2014), myös Beisan tytär. Kulkee myös nimillä Hömpönpömppö tai lyhyemmin Hömppis.

Silmu (s. 2016), Tiitin tytär. Energiapommi, aina menossa. Harrastukset lintujen, oravien yms kyttäys. Lempinimi Himpu.

Kotona asuvien kissojen lisäksi blogissa saattaa esiintyä meillä syntyneitä pentuja, sekä entisiä ja nykyisiä sijoituskissojani, kuten

Lilia (s. 2014), Taigan tytär ja Saanan tyttärentytär, asustelee Jutan luona pk-seudulla Tiitin veljen Mariuksen kanssa.


saksantuontimme Hugo (s. 2014), asuu sijoituskodissa Keski-Suomessa.
(Kuva: Niina Lauttaanaho)

Taiga (s. 2011), Saanan tytär ja Lilian emo

ja Mori (s. 2012), Auran ja Lilian isä.
(Kuva: Meri Malmari)