Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Jotkut asiat muuttuvat, toiset eivät

Niin kuin aiemminkin on kerrottu, Saana on saanut leikkauksen jälkeen lisää painoa ja karvaa. (Painoa vähän turhankin paljon, viime näyttelyarvostelussakin kun kiiteltiin emännän keittiötä... ähem...) Koska kuvat kertovat tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, ohessa ennen/jälkeen -kuvat Saanasta.

Huhtikuussa pentuja imettäessään Saana näytti vielä tältä. Laiha luikku ja karvaa korkeintaan nimeksi.

Tässä pari kuvaa tältä päivältä. Saanalla ei ole koskaan ollut näin paljon karvaa. Tämän pitäisi kuitenkin periaatteessa olla kesäturkki, joten saa nähdä, kasvattaako se vielä muhkeamman turkin talveksi. Painoa sen sijaan yritetään saada hieman pienemmäksi.


Jotkut asiat sen sijaan eivät juuri muutu... Beisa keväällä 2009, ihan pikkuisena pentuna äidin kasvimaalla, raparperin alla...

... ja tänään otettu kuva tyyliä "etsi kuvasta somppu":

Beisasta on siis edelleen ihan yhtä hauskaa piileskellä ja vaania kasvillisuudessa. Tuossa tältä päivältä olevassa kuvassa Beisa vaanii huiskalelua, joka on vasemmalla kuvan ulkopuolella. Huiska luonnollisesti "never saw it coming" ja jäi beigen salaman saaliiksi. Beisa tekee huiskan perässä melkoisia voltteja, joita hidas kamerani ei valitettavasti saa vangittua.

1 kommentti: