Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tutkimusretkillä

Pennut ovat nyt kolmeviikkoisia ja alkavat tutkia ympäristöään enenevässä määrin. Tämä ei oikein ole Beisa-emon mieleen. Beisan mielestä pentujen olisi turvallisinta pysyä pesässä, tai ainakin kaikkien olisi oltava yhdessä paikassa, sinne sun tänne möngertelyn sijaan. Kohta senkin on tunnustettava tosiasiat: pian niitä ei pitele enää mikään. ;)

Tässä sitä mennään...

Kamerani ei meinaa pysyä pentujen perässä, mutta onneksi pokkarissa on videokuvausmahdollisuus. En ole vieläkään tottunut siihen, että siinä on myös ääni mukana, joten videoissa on vakiona mukana jotain kummallisia taustaääniä. Ensimmäisessä videossa  Selja seikkailee pitkin keittiötä ja Beisa yrittää epätoivoisesti saada sen kääntymään takaisin. Toisessa pätkässä Pihta istuu pesän nurkassa, Selja kiipeilee pitkin seiniä ja Paju kulkee omia polkujaan. Myöhemmin Paju tulee takaisin pesään ja alkaa painia Pihdan kanssa, Seljan puuhaillessa omiaan.

Maailmaa tutkiessa saattaa kuitenkin yhtäkkiä väsy yllättää, ja silloin paras paikka on oma pesälaatikko ja emon turvallinen kainalo.
Selja uuvahti

Nälkäkin tuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti