Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Somppupomppuja

Tiitillä naksahti taas vaihteeksi hoitovaihde päälle, joten Auraa on nyt innokkaasti pesty ja "imetetty" isosiskon toimesta. Välillä Tiitin on pitänyt jopa yrittää raahata Aura alas kiipeilypuusta "hoidettavaksi". (Juu ei siitä oikein mitään ole tullut. Aura on jo niin iso, että sitä ei tosiaan raahata vasten tahtoaan mihinkään.) Raahausyrityksiä lukuunottamatta hoitaminen sopii Auralle oikein hyvin.


Videolinkkejä: Aura ja Tiiti pesevät toisiaan ja painivat ja Tiiti "imettää" Auraa

No niin, asiaan eli pomppimiseen! Paras väline somppujen pomputtamiseen on Bird-lelukeppi, jossa on tarkoitukseen tarpeeksi pitkä ja joustava keppi. Koska lelu on hyvin hauska, sen elinikä on meillä valitettavasti melko lyhyt. Onni on (no, ainakin tässä tapauksessa...) kalastusta harrastava mies, joka kätevästi sitoo keppiin uuden vieheen. Oheisissa pomppuvideoissa esiintyy tuunattu versio, jossa on uusi höyhenpää. Pomppimiseen soveltuu parhaiten aidattu takapihamme, jossa on tarpeeksi tilaa ja mahdollisimman vähän vaarallisia laskeutumispaikkoja. Kissat eivät juurikaan katso, mihin laskeutuvat, joten kukkaistutukset tässä harrastuksessa saattavat joskus hieman kärsiä...

Aura pomppii

Äiti-tytär -pomppuesitys (Beisa ja Aura) (huomatkaa taustalla paheksuva Riina, joka ei todellakaan harrasta mitään rahvaanomaista pomppimista)

Tiiti leikkii mieluummin lelun keppipäällä (tätä oli vielä hankalampi kuvata kuin pomppimista, joten kissa katoaa välillä kuvasta. Plus kuvan laatu on syystä x kaamea. Leikitin ja kuvasin siis yksikseni, apukäsipari olisi ollut hyödyllinen...)

Beisa ja saalis

Tiitillä oli aikaa myös nuuskia kukkasia leikin välissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti