tiistai 26. toukokuuta 2015

Onko tähän haettu toimenpidelupaa?

Takapihallamme terassin edessä oli pensasmainen tuija, joka oli kasvanut vuosien saatossa jo niin isoksi, että se peitti huomattavan osuuden pikkiriikkisestä pihastamme. Tänä keväänä aika oli viimein kypsä ja puska sai lähteä. Kissoissa moinen muutos luonnollisesti herätti kummastusta.

Siis heeeetkinen! Eikös tässä kohtaa ollut sellainen iso, vihreä juttu, jossa mielelläni kiipeilen? Mihin se on oikein kadonnut, ei kai niin iso asia voi noin vain ilmaankaan haihtua? Tämän mysteerin selvittäminen vaatii Aura Poirotin teräviä hoksottimia.

Perusteellisten tutkimusten (kirjaimellisesti nuuskimisen) perusteella olen päätynyt siihen lopputulokseen, että tämä homma haiskahtaa vahvasti ihmisten tekemisiltä! Eikä tähän ole tietenkään edes kysytty lupaa taloyhtiön hallitukselta, eli siis meiltä kissoilta. Kertakaikkisen pöyristyttävää piittaamattomuutta!

Ihan sama mulle, pääasia että tähän mun nurmikkoon ei ole koskettu. Just tää kohta nurmikosta on mun, nääksä tosta vasemmasta tassusta oikeaan. Nääääin iso osa!

No, oikeastaan aika samantekevää mullekin, kunhan aurinko paistaa ja johonkin pääsee kiipeilemään.

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka upealta Auran turkki näyttää auringossakin. Uskomatonta että se on tosiaan.. sininen? En kyllä taida selvitä kurssia kissojen värien osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti selviät! :)

   Abysomppujen väri muodostuu kahdesta asiasta, pohjaväristä ja tickingistä (kuvioväristä, abysomput ovat siis aina kuviokissoja). Siniselläkin pohjavärin kuuluu olla lämpimänvärinen. Lämpöisyyden aste tulee rufismista, joka multigeeninen ominaisuus, vähän niin kuin ihmisen ihonväri.

   Poista