Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Istutuslaatikko, osa 2: Aura kertoo

Muistattekste sen hauskan laatikon, johon tosi kätevästi mahtui kissa sisään? Mä aattelin, että se ois tommonen vaanimislaatikko, vähänkö ois kiva! Tai ulkohiekkalaatikko, semmoinen meiltä puuttuu.

Mut ei tietenkään. Arvatkaa, mitä sille tapahtu? No siihen on nyt tungettu jotain ihmisrehuja! Miten siihen nyt mahtuu vaanimaan?

Voitte varmaan päätellä tosta mun kuvaan sijoittumisesta miten paljon mua kiinnosti "poseerata" jonkun tyhmän rehulootan kanssa. Toi köynnösjuttu on kuulemma joku bataatti. En tiedä, mikä se on, mut ei taatusti mitään kissanruokaa. Itse asiassa kuulostaa vähän samalta kuin banaani ja se ainaskin haisee ihan hirveelle. Yäk!

Poseeraa kuule ihan ittekses vaan.

Haisevia rehuja, hieno homma... Ois ees kissanminttua.

Juup, ihan tyhmä loota on.

Niin että miettikää ny, miten tyhmää meillä täällä on!

6 kommenttia:

 1. Kehtaavatkin ! Ihmisistä ei ole muuta hyötyä kun ruokahuolto ja rapsuttelu. No joskus leikkiminen, tavallaan , mutkun voi niiden kanssa edes painia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ruokahuollon toimivuudessakin on toivomisen varaa ja leikkiä ei ainakaan ole tarpeeksi. T: Aura

   Poista
 2. No höh, kyllä ois ihan selkeesti pitäny säästää kissalle vaanimispuuhiin tuo laatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyllä olla hauskaa ylipäätään sisustaa kissojen toiveiden mukaan ja sitten kutsua paikalle joku sisustussuunnittelija järkyttymään. :D "Öööö, tässä keskellä huonetta on röykkiö pahvilaatikoita..?"

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No niin on! Kukkalaatikko - mikä turhake! T: Aura

   Poista