Sivut

perjantai 16. lokakuuta 2015

Puskanami

En tiedä, mitä mahdollisesti kuvittelitte perjantaisen "puskanami" -postauksen sisältävän, mutta tämä on ihan tylsästi virikevinkki kissoille. :D Virikkeen nimi on siis puskanami. Nerokas ja kekseliäs nimi tulee siitä, että siinä heitellään nameja puskaan (Doh!), tässä tapauksessa kissatarhaan, ja annetaan kissojen "saalistaa" namit. Toteutukseen tarvitaan 1) puska, 2) nameja ja 3) kissa. Sisätiloissa namit voi heitellä pitkin lattioita, joskin siinä namien löytämisen vaikeusaste on luonnollisesti alempi.

Tässä mitään pekkapuskaa tarvita, mä voin syödä namit ihan tälleen vaan.

Beisa ja Saana jaksavat etsiä nameja vaikka maailman tappiin asti.

Siis miten niin namit muka LOPPU???

Voisko niitä heitellä tänne terassille mieluummin, kiitos...

Pari videota namijahdista. Normaalisti jahti on huomattavasti vauhdikkaampaa, mutta namien heittelytahti "hieman" kärsi siitä, että kuvasin samaan aikaan. Toinen käsipari olisi ollut tarpeen! Ekassa videossa ollaan siis heittelyvaiheessa ja jälkimmäisessä etsitään nameja maapohjasta. Beisa ja Saana (joille tämä on ensisijaisesti suunnattu) jaksavat etsiä nameja yllättävän pitkään. Aura ei välitä herkkutikun pätkistä, mutta häslää mukana silti. :D Heittelen sille yleensä näkösälle muutaman oman namin. Tiiti ja Riina eivät oikein ymmärrä namien etsimisen päälle, joten ne saavat osuutensa terassille.


6 kommenttia:

 1. Pitääkin kokeilla puskanamia seuraavalla ulkoilulla. Jos siis päästään ulos valoisaan aikaan... Näyttää paljon hauskemmalta kuin meillä harrastettava 'nouda nami olkkarista'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeällä se voi tosiaan olla vähän turhankin haastavaa. :D

   Poista
 2. Hitsit, pakko tunnustaa kateuteni teidän tarhan takia - ihan mieletön mesta ja justiinsa niin hyvä puskanameiiluun !

  VastaaPoista
 3. Meillä on heitetty namia sisätiloissa. Haastetta tuo se, että raksut maastoutuvat hyvin ruskeaan olohuoneen mattoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, maastonvärinen mattokin toimii hyvin! :D

   Poista