Sivut

perjantai 26. elokuuta 2016

Reissussa

Matkasimme Auran kanssa viime viikonloppuna Tallinnaan kissanäyttelyyn. Aura oli niin sanotussa sertijumissa, eli kotimaan sertit olivat luokassa täynnä, jolloin kotimaassa ei ole näyttelyihin asiaa ennen vaaditun ulkomaan sertin saamista. Koska haluan ehdottomasti viedä Auran lokakuun alussa URK:n näyttelyyn, jossa järjestetään ABY/SOM Breed BIS ja erikoisnäyttely, piti meidän ryhtyä ulkomaansertijahtiin.

Reissasimme King Toursin bussilla, joka kaiken muun hyvän lisäksi kiersi Turun kautta! Pääsimme siis melkein suoraan bussiin, eikä tarvinnut ihmetellä millä kyydillä pääsisimme Helsinkiin. Tykkään kimppareissuista tosi paljon, bussissa on niin rentoa matkustaa huolehtimatta muusta kuin sen aikataulusta. Lisäksi mukavassa seurassa aikakin kuluu nopeammin, ja aina tarvittaessa saa apua.

Aura oli ensimmäistä kertaa ulkomaan reissulla ja se osoittautui rennoksi matkustajaksi. Ainoastaan bussissa kotiin päin Helsingistä Turkuun se huusi käytännössä koko matkan. Ilmeisesti kärsivällisyys loppui sen saman tien, kun päästiin takaisin Suomeen. Muuten matkustus sujui ongelmitta ja hotellissa Aura tuntui viihtyvän oikein hyvin.

Voisko kotonakin olla oma sänky..?

Ikkunasta oli hyvä tiirailla pihalla liikkuvia koiria, ihmisiä ja autoja.

Näyttely sujui molempina päivinä odotetusti, eli serti tuli, mutta ei sen kummempaa menestystä. Valmistuminen oli kuitenkin pääasia! Aurasta tuli siis lauantaina IC ja sunnuntaina se jo kilpailikin seuraavassa luokassa. Allekirjoittaneella sen sijaan meni "hieman" suunniteltua enemmän rahaa ostoksiin, ostin nimittäin jo jonkun aikaa haikailemani tupla-Sturdin!


Näyttelypäivän jälkeen väsytti.

Ei jaksa ees leikkiä.

Sunnuntaina heti näyttelyn jälkeen suunnattiinkin jo takaisin Suomea kohti ja kotona oltiin puolen yön paikkeilla. Aura oli iloinen päästessään takaisin kotiin leikkimään Silmun kanssa, mutta ehkä siitä oli myös vähän kivaa viettää muutama päivä kahdestaan mun kanssakin. Minusta ainakin oli. Kun kotona on monta kissaa, valitettavan harvoin pääsee huomioimaan yhtä noin kokonaisvaltaisesti.

Mukava reissu, mutta aika rankkaahan tuo reissaaminen on! Nyt on kuitenkin sertit hankittu ja päästään jatkamaan Auran kanssa kotimaan näyttelyissä. :)

5 kommenttia: