Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Tauotonta kyttäystä

Voisin luetella omakotitaloasumisen hyviä puolia enemmänkin, mutta tällä hetkellä pinnalla on ehdottomasti se, että lintuja saa ruokkia omassa pihassa. :) Edellisen kodin taloyhtiössä se kun oli valitettavasti kiellettyä. Lintujen tarkkailu on itsestäkin kivaa hommaa, mutta kissoista tietenkin aivan huippua. Tiaiset ovat jänniä, mutta vielä jännempää on, jos tiputelkkariin lennähtää joku vähän isompi saalis, kuten harakka. Paras toki on orava.

Istun tässä odottamassa, että näen oravan.

Joko se kohta tulee?

Onhan se söpö ja jännä, kattokaa nyt itekin. Orava haki omenapuusta omenan, kantoi sen koivuun ja jätti oksanhankaan jemmaan.

Kyttäyssession jälkeen uni maittaa.

7 kommenttia:

 1. Vähän kateutta herättää moiset kyttäilymahdollisuudet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jaksan itsekin kyttäillä tossa aika pitkään. :D

   Poista
 2. Ooh orava! Voi vaan kuvitella kuinka mielenkiintoista olisi tarkkailla lintulaudan tapahtumia kissana, kun ihmisenäkin ikkunan ääressä viihtyy tovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, ihmisistäkin se on hauskaa! Tosin kauhistelen jo etukäteen, miten tulen pärjäämään seuraavassa Pihabongaus-tapahtumassa. Tänäänkin syömässä oli joku mikälie-tipu, täytynee hieman treenata...

   Poista
 3. Meidän ikkunoista (18. kerros) näkyy vaihtelevasti lintuja, joskus myös ikkunalaudalla. Kesäisin kissat kiinnostuvat tervapääskyistä, variksia lentelee vuoden ympäri ja muita lintuja satunnaisesti. Ikkunalaudalla (ikkunan ulkopuolella) istuu välillä lähistöllä pesivä tuulihaukka ja se saa kissoihin aina vipinää. ;) Eilen ikkunalaudalla istui pulu, mutta kissat eivät edes huomanneet sitä. :D Katsotaan, jos joskus muutetaan jonnekin lähemmäs maanpintaa, mitä kissat sitten linnuista tykkäävät. Tähänastisen elämänsä (12,5 vuotta) ovat aina asuneet kerrostalon ylemmissä kerroksissa (3., 4. ja 18. kerros). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervapääskyt ovat varmasti tosi jänniä! :) Katotaan josko mekin saataisiin kesällä pääskyjä kytättäviksi.

   Poista