Sivut

tiistai 11. joulukuuta 2018

Jännä (ja vähän pelottava) pihavieras

Pihassamme on ruvennut käymään kettu. En tiedä kuinka usein se todellisuudessa käy, ehkä jopa päivittäin. Satuin katsomaan yhtenä päivänä ikkunasta ulos juuri sopivasti, kun punaturkki oli pihavisiitillä.

Tänään olisi kettu jäänyt muutoin huomaamatta, mutta arvasin sen olevan pihassa, koska Silmu tuli tarhasta sisään sellaisella vauhdilla ja metelillä, ettei asiasta voinut erehtyä. Kettu on selvästi pienen kissan mielestä sen verran pelottava asia, että on parasta mennä suoraa päätä sohvan alle piiloon.

Itse olen kettukaverista vallan riemuissani! Kettu ei valitettavasti halunnut kameralle poseerata, vaan hipsi muualle heti, kun huomasi minut. Ehkä joku toinen kerta on parempi tuuri.


6 kommenttia:

 1. Oo, ihana vieras, kunhan ei vaan pääse liian lähelle kissoja tekemään tuttavuutta! Toivottavasti jää joskus poseraamaan kameralle, niin nähdään mekin kuinka upea otus teillä siellä kissoja pelottelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarhaan sen ei pitäisi päästä ja kissoilla ei tunnu olevan mitään kiinnostusta tehdä sen kanssa lähempää tuttavuutta, joten yhteiselo sujunee jatkossakin riskeittä. Vapaasti ulkoilevat kissat huolettavat enemmän, tosin niitäkään ei ole pahemmin näkynyt.

   Toivotaan, että kettu suostuisi joskus kuvattavaksikin! Oikein komea ja tuuheaturkkinen otus oli.

   Poista
 2. Ketut ovat kyllä komeita eläimiä! Olisi hienoa nähdä sellainen läheltä.

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa uskaltanut tulla lähelle! ♥ On kyllä vähän jänskä kun peto tulee kissapihaan (vaikka kissat olisivatkin suojassa), mutta on se vaan niin nätti eläin. ♥ Toivottavasti on myös ystävällinen eikä yritä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutti lähinnä aralta, livisti heti karkuun, kun menin pihalle. Nyt ei ole taas hetkeen näkynyt, liekö vaihtanut kortteeria. Sen sijaan pihassa on käynyt fasaani, se vasta on kissojen mielestä jännä!

   Poista