maanantai 24. marraskuuta 2014

Turokin näyttelyviikonloppu

Kotinäyttelyyn lähdettiinkin vähän normaalia laajemmalla rintamalla. Riinaa lukuunottamatta kaikki talouden kissat olivat näyttelyssä ainakin yhtenä päivänä! Tarkoitti myös sitä, että allekirjoittaneen piti pestä neljä (4!) kissaa näyttelyyn... Vaikka tytöt ovatkin helppoja pestäviä, niin ei kiitos moista urakkaa hetkeen uudestaan!

Lauantaina näyttelyssä mukana olivat Aura ja Saana. Koska Saana pääsee ikänsä puolesta myös veteraaniluokkaan, se pääsi käymään peräti kahdessa eri arvostelussa. Sen kummemmin vetskukisassa kuin normiarvostelussakaan ei ihmeempää menestystä tullut, mutta Saana sai sertinsä ja valmistui GIP:ksi. :) Plussana mainittakoon myös, että kumpikaan tuomari ei huomautellut Saanan painosta mitään, joten laihdutuskuuri on ilmeisesti viimeinkin alkanut tehota.

Aura sen sijaan menestyi huimasti odotuksia paremmin: Aura oli tuomarin paras! Paneeli oli Auran ensimmäinen, joten sitä jännitti aika lailla. Kiltisti se antoi kuitenkin tuomarien nostella.

Katsokaa nyt vaikka, miten hieno näyttelynäätä! :) (Kuvat: Pekka Savolainen)

Sunnuntaina esiintymisvuorossa olivat Auran lisäksi Beisa ja Tiiti. Kumpikaan beigeistä ei ole aikoihin ollut näyttelyssä ja sen kyllä huomasi. Siihen nähden molemmat olivat kuitenkin varsin reippaita. Kumpikin sai sertinsä. Beisa oli yllättäen harvinaisen beigekastraattien värin paras -vertailun voittaja ja sijoittui siitoskissojen vertailussa jälkeläistensä tuloksilla hienosti kakkoseksi. Mulla oli myös ihan ensimmäistä kertaa näyttelyssä kasvattajaluokka, kiitos kissansa näyttelyyn tuoneiden kasvatinomistajien! :) Myös siinä sijoitus oli kakkonen, mihin olen älyttömän tyytyväinen!

Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava näyttelyviikonloppu! Mukana oli paljon tuttuja ja myös reippaita ensikertalaisia, kuten puolikas sijoituskissani Hugo ja C-pentueen Halti. Toivottavasti rohkaistuvat tulemaan toistekin. :)

1 kommentti: