keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kissa pöydällä

Olen aika ajoin ihmetellyt sanontaa "nostaa kissa pöydälle". No joo, esimerkiksi eläinlääkärissä tai kissanäyttelyssä voi kissan joutua oikein nostamaan pöydälle, mutta yleensä kissa kyllä hyppää pöydälle ihan itse.

Meillä kun ei olla turhan tarkkoja oikein mistään, niin kissat saavat olla vapaasti keittiön pöydällä silloin, kun siinä ei syödä tai kahvitella. Pöydällä voi esimerkiksi...

...lukea päivän lehden...

...tai odotella aamupalatarjoilua, joka on aina myöhässä!

Tänään on Foxkiss B-pentueen kolmevuotispäivä, joten paljon onnea Marius, Pihta ja tietenkin myös meidän Tiiti! :)

Tiitin ilmeestä päätellen sen mielestä naisen iän kertominen julkisesti on epäkohteliasta

Pikku-Marius

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea kolmevuotiaalle!
  Istuuko ne ihan oikeesti noin nätisti siinä pöydällä odottamassa ruokaa? Pena kun tietää, että ruoka on tuloillaan kiipeilee pitkin mun jalkoja, selkää, nassua ja päätä samalla kun mä epätoivoisesti yritän saada ruuan osumaan kippoon... -P:n ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuvat todellakin noin kiltisti, aluksi. Mutta kun se ruoka oikeasti tulee näköpiiriin, varsinkin pariin ahneimpaan tulee kyllä liikettä. Ehkä pitää ottaa siitäkin joskus video. ;)

   Poista
 2. Onnittelut 3-vuotiaille. Mahtava kuva tuo pöydällä pönötyskuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli vähän epätarkka, kun valoa ei ollut tarpeeksi, mutta laitoin sen silti kun se oli niin hauska. Joskus kaikki viisikin pönöttävät pöydällä, mutta eivät tietenkään koskaan niin kauaa, että ehtisi ottaa kameran esille.

   Poista