Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Tiitin kanssa Tallinnassa

Viime perjantaina suuntasimme Tiitin kanssa Tallinnaan kohti ulkomaansertin hakuun. Matkaseurana olivat Tiitin veli Marius ja C-pentueen Lilia ihmisineen. Tätä ennen Tiitin reissukokemukset rajoittuivat autolla tehtyihin päivämatkoihin, joten uusia kokemuksia tuli kerralla melkoisen paljon. (Juna, laiva, hotelli...) Hotellihuone oli vähintäänkin epäilyttävä paikka (ikkunalla piti murista alhaalla kulkeville humalaisille), mutta oli siinä sentään hyviäkin puolia. Nimittäin kokolattiamatto! Jos kissat saisivat päättää, kotonakin joka huoneessa olisi sellainen. Soveltuu erityisen hyvin kieriskelyyn.

 Pieni kissa suuressa maailmassa

Ei täällä mitään kissoja ole, näit väärin!

Seinällä oleva televisio oli Tiitin mielestä aluksi melko epäilyttävä, joten sitä piti tarkkailla varmuuden vuoksi piilosta sängyn alta.

Sänky sentään oli mukavan pehmeä. Ja tarpeeksi iso.

Lauantaina näyttelyssä oli Baltic Wave Cup, josta johtuen kutsussa oltiin toivottu meriteemaisia koristeita ja asuja. ("Mereteemaline näitus. Mere teemalised kostüümid ja dekoratsioon on tere tulnud!!!!") Olimme siis pukeutuneet merenneidoiksi... no ei vaineskaan! Mutta jotain pientä koristusta oli sentään mukana.

En tiedä meriteemaisesta, mutta varsin trooppinen tunnelma ainakin oli, hallissa oli nimittäin todella kuuma! Kissaa lähinnä kävi sääliksi, sen kun piti vielä kököttää tiukasti pesässä koko päivä. Tungin jossain välissä kylmän vesipullon Tiitin selän taakse viilennykseksi.

Pesä on turvapaikkani.

Rapsuttaa kyllä saa.

 Lilia otti rennosti.

Lauantaina näyttely meni mukavasti, Tiiti sai sertinsä ja valmistui IC:ksi! Sunnuntainen tuomari sen sijaan ei tykännyt Tiitistä ollenkaan ja jättikin sen ilman sertiä. Korvat olivat liian pienet ja silmät liian suuret ja ties mitä. Pah. Sinänsä se ja sama, en nimittäin aikonut enää Tiitiä ainakaan leikkaamattomana näyttelyttää, joten pääasia, että tuli yksi serti ja sitä myötä titteli. Lilia valmistui IP:ksi ja Marius sai myös sertinsä.

Arvostelukuvat: Anne Kortemaa

Ylläolevat kuvat ovat lauantailta. Jälkimmäisessä meillä on assarin kanssa noin hauskaa siksi, että tuomari kertoi oppilaalleen somalien olevan "hippi-abessinialaisia". ;) Kaikki FIFe-puolen näyttelyn abyt ja somput olivat muuten Suomesta ja hauskasti kaikista neljästä perusväristä (riista, punainen, sininen ja beige).

Sunnuntaina päästiinkin jo kotiin, jee! Ulkomaan näyttelyreissut ovat kyllä kivoja, mutta myös rankkoja. Tiitillä taisi mennä koko seuraava päivä nukkuessa. ;)

Kyllä kotona on mukavaa.

2 kommenttia:

 1. Onnea näyttelymenestyksestä! Ite en tiiä viitinkö ikinä lähteä ulkomaille asti sertejä jahtaamaan, mutta eihän sitä koskaan tiiä ku vielähän tässä on täällä kotomaassakin vaikka mitä tavoiteltavaa ennen kuin voi noita ulkomaisia edes ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ne kotimaan serit tulee yllättävän äkkiä täyteen, joten sitten ei auta muu kuin joko mennä ulkomaille, lopettaa näyttelyharrastus tai hankkia toinen näyttelykissa. :)

   Poista