Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Valjasteluharjoituksia

Pihan aitarempasta johtuen takapiha ei edelleenkään ole kissanpitävä, joten siellä ulkoilu on toistaiseksi out of question. Koska ulos on kissojen mielestä kuitenkin päästävä, olemme harjoittaneet vaihtoehtoista ulkoilua valjaissa. (Ulkoilutarha ja terassi toki ovat kissojen käytössä, mutta eihän se tietenkään riitä, kun on enempään totuttu.)

Ennen tänne muuttoa asuimme kerrostalossa ja siellä asuneet kissat (Riina ja Saana) ovat tottuneet valjasteluun, mutta siitä on hetken aikaa. Muiden kanssa ei pahemmin ole valjasteltu. Aura halusi kuitenkin valjastelua mielellään kokeilla, mutta se ei ainakaan toistaiseksi ole kovin lupaavasti sujunut. :D

Ööö, hjälp..?

Saanan kanssa ollaan sentään päästy vähän pidemmällekin, ja Riinan kanssa ollaan reippaasti kierretty talon ympäri ja käyty läheisessä puistossakin. Koska meillä ei ole juurikaan tyttöjen kanssa valjasteltu, meillä oli vain vanhoja, enimmäkseen epäsopivia valjaita, joten tilasin Arjalta parit valjaat ihan mittojen mukaan. Tyhmästi tosin Saanan ja Auran mittojen mukaan, koska en siinä vaiheessa arvannut Riinasta tulevan innokkainta valjastelijaa. Onneksi Auran valjaat käyvät sille ihan kohtalaisesti, joten mennään niillä nyt toistaiseksi.

Valjastelusta ei valitettavasti ole toistaiseksi kunnon kuvia, tytöt kun tahtovat ulkoilla mieluiten iltahämärässä, jolloin kamerassa ei enää riitä tarkkuus liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Jatketaan harjoituksia siltä(kin) osin...

Saana suuntaa päättäväisesti eteenpäin.

Tässä näkyy Saanan hienot, uudet valjaat. :)

Aura kertoo, että menisi ulos tästä ovesta NYTHETI.

4 kommenttia:

 1. Mäkin haaveilen pihan aitaamisesta, että vois päästää kissat omalle pihalle. Taitaa olla vaikeaa, ettei kissa kiipeä yli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä todellakaan uskaltaisi yksikseen päästää pihalle, vaikka olisi millainen aita, ovat niin ketteriä hyppäämäänkin. Valvottuna (siis minä kyttäämässä vieressä) takapihailu onnistuu kyllä, kun on tarpeeksi korkeat aidat.

   Poista
 2. Pena syöksy katsomaan, että mikäs kissa täällä maukuu kun alkoi Auran sievä ääni kaikua kaiuttimista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sievästä voidaan olla montaa mieltä, aika narisevaa sorttia se nimittäin on. :D

   Poista