Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Tarha palautuu pikkuhiljaa

Kissatarhan sisustus hakee vielä lopullista muotoaan, mutta tärkeimmät elementit alkavat jo olla paikoillaan. Käyttäjät vaikuttavat tyytyväisiltä.

Ison osan maa-alasta peittää "kissaterassi", joka on rakennettu puretun ihmisterassin laudoista. En ollut alun perin terassipohjasta kovin innoissani (pidän maapohjasta enemmän, vaikka se toki on vähemmän hygieeninen), mutta pienen totuttelun jälkeen se on ihan kiva. Osa tarhasta on kuiten edelleen maapohjalla, joten kissat voivat syödä tarhassa heinää, noin niin kuin periaatteessa ainakin. Olen istuttanut tarhaan muutamia ruohotupsuja, mutta ruohonsyönti hoidetaan mieluiten muualla, koska ruohohan on aina vihreämpää aidan toisella puolella. ;)

Mies rakensi samoista laudoista myös kaksikerroksisen kissamökin. Mökin tutkiminen oli niin vauhdikasta puuhaa, ettei kamera oikein pysynyt vauhdissa mukana.

Mökin päällä on mukava nukkua, erityisesti Auran ja Silmun mielestä.

Seinillä on pari tasoa.

Ja verkon edessä pitää tietenkin olla istuskelupaikkoja.

 

Uudistin muuten blogin bannerin, mitä mieltä? Kiva, ei kiva? 

Ihan ite tein, ja tunnetustihan itse kun tekee, tulee sellainen kuin tulee. ;) Oma tekninen osaaminen ei valitettavasti ole kovin korkealla tasolla, mutta halusin silläkin uhalla uudistaa bannerin. Vanha oli kiva, mutta aika aikaansa kutakin. :)

4 kommenttia:

 1. Kivan pirtsakka banneri, näyttää oikein hyvältä!
  Toi teidän tarha on kyllä ihan mahtava, herättää kateutta, kun ei itellä oo kuin surkee parveke, jolla ulkoilla (jos ei sitte lähde pihalle asti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tarhaa tulee kyllä ikävä sitten kun tästä muutetaan.

   Poista
 2. On kiva ja kaunis väriltään! Ja tyylikäs kissanmökki! Tuohonhan saa mukavasti kolmeen kerrokseen kisuja, kun päällekin vielä mahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä tainnut joskus kolmen kerroksen väkeä ollakin, enimmäkseen tosin tuo kattoterassi on houkuttanut.

   Poista