Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Valjastelun oppitunti

Rotuyhdistyksellämme Somakissilla on kätevä pentuvaljaslainaamo, josta saa panttia vastaan lainata Vänttisen valjaat pennulle sopivassa koossa. Pikkuruiset valjaat sopivat kissalle niin vähän aikaa, ettei omia oikein kannata ostaa. Toisekseen sitähän ei koskaan tiedä, ihastuuko pentu valjasteluun vai ei. Silmun mielestä ulkona oli sinällään oikein mukavaa, mutta valjaat olivat ihan järkyttävät ja aiheuttivat takajalkojen halvaantumisen.

Siis nää päällä pitäis muka kävellä? Ei pysty!

Ihme narukin tässä...

Eikö vois vaan juosta ilman näitä?

Ihme valitusta, sen kun vaan kävelee. Näin helppoa se on.

Toi perässä roikkuva ihminen tosin vähän hidastaa kävelyä välillä...

6 kommenttia:

 1. Onko Riinallakin samat pentuvaljaat päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, vaikka Riina aika pikkuinen onkin. :) Riinalla on päällä omat valjaat, sattuvat vain olemaan aika saman väriset lainavaljaiden kanssa. Riinan valjaat ovat kokoa xs/s ja pentuvaljaiden koko on xxs/xs.

   Poista
 2. Hyvin sopii oranssi riistanväriselle somalille! Riina näyttää tyylikkäästi esimerkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kyllä, ettei Silmu ihan kaikessa seuraa Riinan esimerkkiä... Niin kuin vaikka siinä, että ulos halutessa raavitaan ovea ja ilmoitetaan myös kovaan ääneen ulkoilutarpeesta.

   Poista
 3. Voihan valjashalvaus! Kyllä sä Silmu vielä opit, ei se lopulta sitte niin hirveetä oo, vaikka joutuukin kiduttimia pitämään ulkona. Niittenkin kanssa varustautuneena voi päästä haistelemaan oravan häntää, jos orava on vähän varomaton.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, toivottavasti ei ihan niin lähituntumaan päästä oravien kanssa, toivoo taluttimen toinen pää. ;)

   Poista