tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kesähupia ja kesäkarvaa

Sanna vinkkasi Somakissin forumilla cartoonize my pet- sivusta, jolla voi luoda omasta kissastaan sarjakuvaversion. Sitähän piti tietenkin kokeilla.

Sarjakuva-Saana

Oikea Saana

Tilhestäkin tein sarjakuvaversion, mutta siitä ei tullut yhtä hauska. Tai näköinen. Tilhen tavaramerkki on Hyvin Huolestunut Ilme, jollaista ei ollut valikoimissa. Ilmeestä huolimatta Tilhi on erittäin hyväntuulinen pikkukissa, eikä erityisen huolissaan oikein mistään.

Tilhen emo Beisa rupeaa viimeinkin saamaan hieman turkkia. Pentujen jäljiltä se muistutti lähinnä abyvarianttia, eikä somppua... Turkki on tosin melkoisen räjähtäneen näköinen, mutta se korjaantunee sen kasvaessa täyteen mittaansa. (Ehkä myös pesua kaivattaisiin...)

 Saanalla sen sijaan on aivan valtava turkki. Aiemmin mikään sompuista ei ole vaatinut sen kummempaa turkinhoitoa, mutta Saanan pussihousuja joutuu nykyään säännöllisesti harjaamaan takkujen ehkäisemiseksi.

Tilhellä ei ole vielä juurikaan turkkia, mutta se on kyllä muuten kasvanut. Näyttelyissäkin ollaan käyty pari kertaa, ja viikonloppuna olemme taas menossa. Jospa yrittäisin tällä kertaa muistaa ottaa kameran mukaan ja laittaa blogiinkin kuvien kera näyttelykuulumisia.

Viime näyttelyn jälkeen Tilhi oli näin väsynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti