sunnuntai 14. syyskuuta 2014

...ja kenelle tuli kastemato..?

Kissahan on petoeläin, metsästäjä, ja mielellään tuo saaliitaan myös ihmisille näytille. Henk.koht. en suoraan sanoen niin kauheasti moisesta välittäisi, etenkin kun Beisan vakiosaalis on niinkin ihastuttava suurriista kuin kastemato... Madot tuodaan sisälle elävinä (ja multaisina...). Sisälle kantamisen jälkeen kissan mielenkiinto saalista kohtaan katoaa täysin, joten madot jäävät lojumaan niille sijoilleen (paitsi tietenkin mikäli ne luikertelevat jonnekin, toim. huom.) ja kissa jatkaa jo kohti uusia metsästysretkiä. On harvinaisen mieltäylentävää pistää illalla keittiöön valot, ihmetellä että mitähän ihmeen sottua matolla on ja huomata sen liikkuvan... Yöks! "Parhaimmillaan" matolla on ollut yhtä aikaa kolmekin lieroa. Kissojen harmiksi heitän madot heti huomattuani takaisin ulos. Ikävää olla epäkiitollinen emäntä, mutta mieluummin ottaisin kotiin kannettuna vaikkapa pizzaa, kiitos vaan!

Beisa on tuonut saaliin sisälle ja Aura ihmettelee

Auran mielestä mato oli jännä (matoa ei vahingoitettu kuvauksessa)

4 kommenttia:

 1. Yyyyyyyy. Jälleen kerran huokaisen, että onneksi meillä kannetaan sisään vain keppejä, risuja :)

  VastaaPoista
 2. YÖÖÖÖK! Jos meillä kissat olisivat ulkona vapaasti ja toisivat tuollaisen sisälle, niin eivät pääsisi enää kyllä ulos. Tai sisään. **pientä matokammoa ilmassa**

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillähän ulkoillaan tarhassa, joten siitä syystä tuo saalisvalikoima on hieman rajallinen. Kesällä kohteena ovat yöperhoset, mutta näin syksymmällä siellä ei taida oikein muuta potentiaalista olla kuin kastemadot.

   Poista
 3. Varmaan tosi mukavan niljakas tollanen mato paljaan varpaan alla keittiössä... :)

  VastaaPoista