maanantai 13. lokakuuta 2014

Tiitin uusi pesä

Muistatteko, miten hassusti kävi Auran uudelle pesälle? Tiiti-sisko omi sen kokonaan omaan käyttöönsä! Lauantaina olimme URK:n kissanäyttelyssä Kirkkonummella Auran ja Saanan kanssa, joten Auran näyttelypesä piti saada sinne mukaan. Tiitin ilme oli Erittäin Närkästynyt, kun kippasin sen pois pesästä putsausta varten. Koska Tiitin mielestä tässä oli selkeästi tapahtunut jonkinlainen väärinkäsitys, se käveli perässäni ja yritti sitkeästi mennä takaisin pesään, kunnes tungin sen näyttelykassiin. (Pesän, ei kissaa. Toim. huom.)

Kaikeksi onneksi Kattipuoti oli näyttelyssä mukana, joten ostin Tiitille ihan oman pesän, jota saa vapaasti käyttää. (Edelleenkään en pidä lipaston päällä olevaa pesää erityisen viehättävänä sisustusratkaisuna, mutta ei lipastoa raaski enää pesättömäksikään jättää, kun pesälle on selvästi tilausta juuri siinä. Alun perin jätin lainaan menevän pesän ihan vaan hetkeksi lipaston päälle ja siinä olikin kissa alta aikayksikön.)


No häivy nyt jo siitä heilumasta!

Itse näyttelystä kuulumisia sen verran, että tuomari nominoi Saanan ilman TP-valintaa! :O Emäntä oli moisesta niin pöllämystynyt, että uskoi sen todeksi vasta nähtyään TP-listan. Paneelissa ei tullut ääniä, mutta se ei haitannut yhtään. Aura oli (ihan oikeutetusti) Lilia-siskopuolensa jälkeen EX2. Auran ja Lilian isä Mori oli kategorian paras siitosuros (myös ainoa, mutta sehän ei ole Morin vika) ja pääsi mahdollisesti myös televisioon valjastellessaan hallissa. Lilian veli Tiuhti oli hienosti VP!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti