tiistai 2. kesäkuuta 2015

Namikaappi

Kissankujeita -blogista haastettiin kissabloggaajat esittelemään kissanherkkukätkönsä. Meillä namit ovat keittiön kaapissa kera kissojen mielestä vähemmän kivojen asioiden, kuten vitamiinitablettien ja matolääkkeiden. Jotenkin mystisesti kissat tuntuvat aina tietävän, kummassa tarkoituksessa kaapin avaan. Nameja sieltä toki useammin otetaan.

Avattuna kaappi näyttää tältä. En jaksanut järjestellä kaappia, joten ovelasti laitoin eteen sotkun peitoksi muutaman namipussin ja purtelon. :D

Eniten meillä menee Thriven ja Cosman kuivattuja lihanameja. Varsinkin Aura on niihin hulluna. Aura tykkää myös kuivatuista kuoreista, joista taas kukaan muu ei oikein innostu. Auraa lukuunottamatta taas muut kissat pitävät kovasti myös Catessyn herkkutikuista. Vitamiinitahna maistuu aika lailla kaikille, Riina tosin ei siitä hirveän innoissaan ole.

Tämä on lavastettu tilanne, näin ei meillä TODELLAKAAN saa tehdä! :D Itse asiassa keittiötasot ovat kokonaan kissoilta kiellettyä aluetta. Tosin aina joku (= Beisa) siellä välillä seikkailee, ruuan murusten toivossa.

Nää on MUN nameja!

6 kommenttia:

 1. Teidän herkkukaapin sisältö näyttää hyvin samanlaiselta kuin meillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika tutulta näytti se teidän kaappi! :D

   Poista
 2. Hyvän näköisiä herkkuja.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena pitää vaan käpälänsä erossa mun nameista. T: Aura

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tää oli kissojen mielestä varmaankin kaikkien aikojen hauskin kuvaussessio. ;)

   Poista