sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Liian kylmä!

Ihanaa, vihdoinkin pakkasta! Tämä oli siis minun henkilökohtainen mielipiteeni, jota talouden nelijalkaiset eivät todellakaan jaa. Auralla ja Tiitillä on porukan paras pakkaskestävyys, mutta ilmeisesti niidenkin mielestä ilma kylmeni liian nopeasti ja liian paljon.

Lintuja olisi kiva tarkkailla, mutta ei täällä tarkene!

Laitoin terassin oven eteen tuolin tarkkailupaikaksi, mutta se oli (tietenkin) kissojen mielestä vallan kummallinen viritys, eikä siinä voinut olla. Ei väkisin...

Olen tässä tasan siksi, että mut nostettiin tähän. Ihan kohta lähden. Toki tästä näkee linnut hyvin, mutta en silti tykkää, kun ei ollut itsekeksitty tarkkailupaikka.

4 kommenttia:

 1. Meillä molemmat poitsu pyytää päästä parvekkeelle monta kertaa päivässä, mutta sitten viihtyvät vaan pari minuuttia. Kuulemma liian kylmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta pitäähän tilanne käydä säännöllisesti tarkistamassa, ettei vaan ole tullut kesä edellisen tarkistureissun jälkeen. ;)

   Poista
 2. Minustakin lumi ja pakkanen on ihanaa. Eikä kissatkaan ilmeisesti hirrrmu pahakseen pistä, koska tykkäävät siellä valjastella ja tarhailla. Tosin lyhempiä aikoja kuin lämpimimmillä säillä mutta kuitenkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siperiankissat ovatkin asia erikseen, me SOMALIkissat pidämme lämpimästä. Terv. Riina ja Beisa

   Poista