maanantai 12. joulukuuta 2016

Uusia lempipaikkoja

Meillä on viimeinkin uusi sohva! Siis ihan kokonainen sohva. Alkuperäisessä toimituksessa nimittäin oli yksi aivan vääränlainen pala, ja oikeaa palaa odoteltiin kuukauden päivät. Mutta nyt meillä tosiaan on kokonainen ja vanhaa isompi sohva. Me like. Kissatkin like.

Uudessa sohvassa on leveämpi selkänoja, joten siinä voi hyvin lötkötellä.

Sohvan nurkkaan voi toki myös perinteisesti käpertyä.

Huomatkaa, että kaikissa kuvissa kissojen alla on villaviltti. Viltittömilläkin alueilla oleskellaan, mutta viltilliset ovat selvästi suositumpia. Toki talouden ihmishenkilö saattaisi haluta myös joskus käyttää vilttejä, mutta sehän ei kissoja kiinnosta.

Mies askarteli kissoille pääsyn kirjahyllyn päälle, mikä on myös saanut positiivisen vastaanoton. Tikapuut ostettu valmiina ja muokattu tarkoitukseen sopiviksi. Kirjahyllyn täyttäminen on vielä hieman vaiheessa...

Loppukevennyksenä: pyydettiin ottamaan mainosta varten kuva kissasta rotuyhdistyksen kalenterin kanssa. Seuraava kuva ei jostain syystä päätynyt mainokseen, en tiedä miksi...

6 kommenttia:

 1. Hihi, toihan ois ollu vallan mainio mainoskuva! :D
  Tikkaat oliki näköjään just hyvän kokoiset just tohon hyllyyn. Hyvä hankinta siis. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä estetään kissojen pääsy kirjahyllyn päälle, kaikenlaisten vahinkojen estämiseksi. Alkaen siitä, että hyllyä (3 metriä Lundiaa) ei tässä kämpässä voi mitenkään kiinnittää seinään. Mutta hienoa, että teidän kissat voivat nauttia maisemista korkealta. Ja uusi sohva vaikuttaa hyvin suositulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmimetrinen hylly kuulostaa hieman riskialttiilta juu! Ei meilläkään ihan joka hyllyn päälle tarvitse päästä, mutta toi soveltuu siihen tarkoitukseen ihan hyvin.

   Poista
 3. :D Hauska mainoskuva! Mitä materiaalia sohva on ja onko toiminut hyvin kissataloudessa? Meillä oli vähän edellisen Ikean kangassohvan kanssa ongelmia, kun sitä oli niin hirmuisen kiva raapia. Tosin siinä olikin kankaan kuidut hyvin esillä. Nykyisen vuokra-asunnon nahkasohva on päällystetty lakana + vilttiviritelmällä, jottei siihen jäisi rallikissojen kynnenjäljet. Ei sekään ihan paras ratkaisu, mutta toivottavasti vaan väliaikainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kangasta, jonka pitäisi kestää kulutusta hyvin. (Katsotaan nyt sitten käytössä..) Askosta, Pohjanmaan kalusteen mallistoa. Sohvassa on irtotyynyt, joten niitä voi tarvittaessa käännellä ja putsatakin paremmin kuin kiinteitä.

   Poista