perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi

Tilhellä oli tänään Jännä Päivä. Jo eilenillalla hämmästystä herätti taivaalta tullut valkoinen, kylmä mönjä. Yön aikana sitä oli tullut vielä lisää! Alkuun se oli pienen kissan mielestä Hyvin Epäilyttävää, mutta pian se muuttuikin jännäksi.

Beisa on jo kokenut lumikissa, Tilhi (oik.) vasta harjoittelee. Riistaosasto (Riina ja Saana) sen sijaan ei ollut kovin innostunut lumesta. Varsinkin Riina tutustuukin lumeen mieluiten sisältä, patterin läheisyydestä. ;)


Lumen lisäksi Jännää olivat linnut. Aamulla terassille oli eksynyt talitiainen, jonka Tilhi salamannopeasti nappasi kiinni. Tilhen harmiksi tyhmä emäntä pilasi leikin nappaamalla tintin talteen. Tiainen oli vahingoittumaton, joskin närkästynyt. Tilhikin oli närkästynyt. Lopun päivää Tilhi istui terassilla melkein nonstoppina odottamassa, josko joku varomaton tipu lentäisi taas suuhun.

"Tiaista mä metsästän..."

Kävin myös jahtaamassa kameran kanssa tilhiä, niitä lintuja siis. Valitettavasti keli oli sen verran hämärä, ettei kuvista tullut oikein mitään. Pöh. Tarvitsen selvästi uuden kameran tai ainakin paremman putken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti