lauantai 11. toukokuuta 2019

Hoitotäti Aura

Aura on pättänyt osallistua pentujen hoitoon. Sehän on toki kivaa ja yhteishuoltajuus näyttää kieltämättä erittäin söpöltä, mutta hoitaminen tuppaa olemaan välillä pikkasen turhankin innokasta. Pentuja ei esim. tarvitse ihan koko ajan pestä, eivät ne nyt niin likaisia voi koko ajan olla. Tämä on sekä minun että pentujen yhteinen mielipide, pentujen mielestä pesemistä on ollut ihan tarpeeksi jo emon taholtakin. 😁

Aura saa olla pentujen kanssa niin kauan, kun se on Silmulle ok. Jos Silmu alkaa näyttää kyllästymisen merkkejä, kehotan Auraa siirtymään muualle. Aurahan on jo leikattu, joten innokas hoitokäyttäytyminen on siinä mielessä vähän erikoista, tosin leikkauksesta on vasta muutama viikkoa. Aura hoiti myös Tiitin pentuja yhdessä Tiitin kanssa, joten sen puolesta hoitointo ei yllätä. Silmu onneksi suostui joku aika sitten muuttamaan ahtaasta pesäluolasta Sturdiin, joten tilaa riittää paitsi jo liikkumista opetteleville pennuille, myös hoitotädeille.

Alla video yhteishuoltajuudesta, toivottavasti näkyy.

Pennuilla on jo silmät auki, tosin en ole varma kuinka paljon ne mitään näkevät. Sininen on osoittanut myös jo esiriiviöinnin merkkejä mm. puremalla veljeä korvasta ja minua sormesta. Pennut myös venyttelevät ja haukottelevat paljon, mikä on megasöpöä.


4 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta! Ihana hoitotäti ja ihanat hoidettavat. Nuo pikkiriikkiset varpaat on ihan ihmisen sulattavaa tavaraa.

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä pienet kissavarpaat viimeisessä kuvassa <3
  Söpöä kyllä, kun Aurakin haluaa olla mukana hoitamassa pentuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanpennuissa kaikki on pientä ja söpöä! :)

   Poista