sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kevättä ilmassa

Leevi nauttii auringosta
Muutamana päivänä on ollut sen verran keväinen ja aurinkoinen ilma, että aikuiset kissat ovat pääseet kunnolla nauttimaan ulkoilusta tarhassa ja terassilla. Pentujen takia ulkoilu on ollut viime aikoina hieman hankalaa. Tarhaan johtava kissanluukku kun on keittiössä, eli samassa huoneessa kuin pennutkin. Koska pennut eivät saa saada kylmää, luukku on tilapäisesti käyttökiellossa, ja sekös kissoja harmittaa. Yleensä niillä on tapana mennä aika tiuhaan luukusta sisään ja ulos.

Beisa esittää patsasta?
 Nyt ulos ja sisään pääsee vain olohuoneen ovesta, ja ainoastaan silloin, kun joku ihminen avaa oven. Koska kissoja ramppaa jatkuvasti sisään ja ulos, ihmisiltä saattaa myös välillä unohtua joku kateista hetkeksi ulos. (Paitsi Riina. Sitä ei pysty unohtamaan mihinkään, koska se ilmoittaa erittäin suurella äänellä halustaan tulla sisään.) Sisäänpääsyn odottelu aiheuttaa luonnollisesti järkyttävää närkästystä, ja sisään tullaan sen jälkeen hyvin teatraalisesti tassuja ravistellen.

Taiga 4 vk

Pennut kasvavat melkein silmissä. Varovaiset tutkimusyritykset pesän ulkopuolelle ovat vaihtuneet pidempiin retkiin (vain ovelle asti, siinä kun on este) ja horjahteleva kävely horjahtelevaan juoksuun. Saanalla on täysi työ pitää pennut kurissa ja nuhteessa. ;) Pentujen suissa on jo pieniä, teräviä hampaita, ja kiinteää ruokaakin ollaan maisteltu.

Tundra 4 vk

Tai no, ainakin Taiga on maistellut. Tundran mielestä jauhelihamössö vaikuttaa vielä aika epäilyttävältä, ja se pysytteleekin mieluummin vielä maitolinjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti