maanantai 21. helmikuuta 2011

Synttäreitä

Beisa-meisanen täyttää tänään kaksi vuotta! Koska Beisa on lauman nuorimmainen (siis vakiolauman, pentuja ei lasketa), sitä on tottunut jatkuvasti pitämään porukan "vauvana". Meinaan jatkuvasti esimerkiksi ilmoittaa sen näyttelyihin nuorten luokkaan. Samoin, jos Beisan sulhasista kysellään, vastaan hieman hämmentyneenä, että eihän sille nyt vielä... Mutta uskottava se on, Beisa on tosiaan jo ihan aikuinen!

Onnittelut myös muulle pentueelle, eli Bongolle, Saigalle ja Uunolle! Toivottavasti saatte kaikki herkkuja syntymäpäivänänne! :) Kuvassa oikealla koko porukka ihmettelee ulkomaailmaa kissatarhassa. Kuvaaminen on näköjään hieman epäilyttävää touhua. ;)
Saanan ensimmäisen pentueen syntymäpäivä meni huonomuistiselta kasvattiäidiltä vähän ohi (...), se kun oli jo 5.2. Nämä mussukaiset täyttivätkin jo kolme vuotta!Nyt kun talossa on taas pentuja, muistot edellisistä pentueista palaavat vahvoina mieleen. Kaikki pentueet ovat olleet omanlaisiaan, mutta toisaalta myös hyvin samanlaisia. Kummasti kaikki tuntuvat esim. löytävän samat piilopaikat. Sohvamme alla, tai oikeastaan sohvan sisällä on pentujen mentävä kolo. Eikös Tundra eilen löytänyt sen ja nukkui siellä tyytyväisenä päiväunet.

1 kommentti:

  1. Joo! Beisalle kans pitkä rivi iloisia dilupentuja! Ainaki viis sinistä ja vähintään kolme beigeä! Joo!

    VastaaPoista