sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ketunkolo ja muita nukkumapaikkoja

Zooplussan paketissa tuli joku aika sitten uusi kissanpesä, joka yllättävää kyllä hyväksyttiin heti käyttöön. Liekö erityisen hyvä pesä, vai puuttuiko sen sijoituspaikasta (keittiön patterin vierus) yksinkertaisesti aiemmin sopiva nukkumapaikka?

Kaikki kissat ovat nukkuneet pesässä vuorollaan, mutta tapahtumasta ei oikein tahdo saada todistusaineistoa, koska pesä on aika hämärässä paikassa. Alla kuitenkin jonkinlainen kuva Riinasta pesimässä. Pesässä kerällä nukkuessaan se näyttää pieneltä ketulta pesäluolassaan. Ketunkolo. :)


Beisan yksi lempinukkumapaikoista on sohvan selkänojan päällä oleva neulomani huivi. Huivi oli alun perin selkänojalla siksi, että kylmän yllättäessä voisin kätevästi nostaa sen harteilleni. Todellisuudessa en käytä huivia koskaan, koska se on hyvin usein muussa käytössä ja vaikka se olisikin vapaa, se on ihan täynnä kissankarvoja... Beisalla on hyvä ja kallis maku, huivi on nimittäin neulottu kohtuullisen arvokkaasta langasta. Kuvastakin varmaan näkyy, että karvaamisen lisäksi huivin pintaa on myös neulahuovutettu kynsillä. No, elämä on, ja onpahan hyvä tekosyy ostaa uutta lankaa uuteen huiviin. ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo ketunkolo! Ja näyttää ihan kuin siellä olis pieni kettu sisällä nukkumassa. :D
  Huivia on ihan hyvin näköjään huovutettu. Siinä on kivat värit ja sopii hyvin sohvan kanssa yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan huovutettu, sitä pitää aina ennen makaamaan käymistä hieman pehmittää kynsillä. Grr, halvempiakin huovutusalustoja meidän huushollista kyllä löytyisi. Vaan ei sitä raaski oikein kieltääkään, kun on niin tyytyväisen näköinen huivinsa kanssa.

   Poista