sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Skanneri hidas, Aura nopea

Kissankujeita-blogin innoittamana kokeilin somppujen skannausta. Melkoisen vanhaa monitoimilaitettamme ei selvästikään (yllättävää kyllä!) ole suunniteltu vikkelien kohteiden skannaamiseen. Varmaan nämä kuitenkin jonkinlaisista taidekuvista menevät..?

Saanan skannaus onnistui parhaiten. Se seisoi skannerin päällä kiltisti paikallaan huolimatta laitteen pitämistä oudoista äänistä.

Tiiti valitsi littanana makaamisen, mistä johtuen kuvasta voi "ihailla" selvästi pesua kaipaavia, joka suuntaan sojottavia massukarvoja... (Tiiti haluaa huomauttaa, että skanneri lisää puoli kiloa, oikeasti hän ei suinkaan ole paksu!)

Aura oli skannerille liian nopea, joten Auran tassuista tuli ainoastaan tällainen hyvin taiteellinen "se meni jo" -otos.

7 kommenttia:

 1. Just kivat hulmuavat ja pehmoiset massukarvat Tiitillä. <3

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi Auran kuva on kyllä ihan paras. Taidetta.
  Mä yritin kanssa taas Penaa istuttaa/seisottaa skannerilla, mutta tuohan lähti karkuun ja piiloutu kiipeilypuuhunsa niin annoin olla. Pitää varmaan alkaa esittää, että ottaa kopioita lapuista mihin kissa ei missään tapauksessa saa koskea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He he, käänteispsykologia kuulostaa hyvältä idealta! :D "Toivottavasti kissa ei nyt vaan tule tähän sotkemaan, kun skannailen täällä Tosi Tärkeitä papereita."

   Poista
 3. Mulla tuli kans tuollaista vähän katkonaista jälkeä Jaden kanssa, joka ei sitten yhtään meinannut pysyä skannerin päällä paikallaan. Ihanat nuo Tiitin masukarvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitikin hieman heilui, mutta Aura oli kyllä ihan mahdoton. Pitää ehkä kokeilla joskus uudemman kerran.

   Poista
 4. Hauska idea ja hienoja taidekuvia tuli :) En ole tähän ideaan ennen törmännytkään.

  VastaaPoista