perjantai 30. tammikuuta 2015

Oravan paluu

Muistatteko vielä kissojen lempivirikkeen, eli pihalla vierailevan oravan? Orava, tai ainakin joku sen oravakavereista tai -sukulaisista suoritti paluun muutama päivä sitten. Tällä kertaa orava uskaltautui ihan terassilasin viereen, mikä oli tietenkin Tosi Jännää! Terassin edessä on havupuska, jonka alta kurre oli varmaan etsimässä jotain ruokaa, huomaamatta ollenkaan lasin takana kyttääviä petoja.

Oravaa ei näy tässä kuvassa, mutta minä kyllä näen sen, eikä asia sitä paitsi teille juuri kuulukaan.

Niin mikä ORAVA? Missä? Tee tilaa!

Suuri saalistaja Riina ei alkuun huomannut koko oravaa. Luulin sen olevan oravasta tietoinen, koska sillä oli niin kiire mennä terassille, mutta ilmeisesti se meni vain katsomaan mitä muut siellä puuhaavat. Koska siellä ei Riinan mielestä tapahtunutkaan mitään jännää, se päätti ruveta suureen ääneen maukumaan. (KurrrrrrrNAUUU!) Petoeläinten käsikirjassa kohdassa "Saaliin vaaniminen" varmaan kehotetaankin pitämään mahdollisimman kovaa älämölöä. Pöljä.

Orava sen sijaan oli käsikirjansa lukenut ja otti välittömästi ritolat. Siinä vaiheessa jopa Riina huomasi sen. Koska se oli joko hyvin itsevarma tai vähän tyhmä orava, se jäi kuitenkin pienen matkan päähän heiluttelemaan ärtyneesti häntäänsä, joten Riinakin pääsi tarkkailemaan oravaa.

Saana valitsi tälläkin kertaa oravan tarkkailuun yksityisen sisätiloissa olevan aition.

2 kommenttia:

  1. Kavala kurre is back!
    P.s. Haastoin teidät viiden haasteeseen (http://kaskissaa.blogspot.fi/2015/02/viiden-haaste.html) :)

    VastaaPoista
  2. Kurret on kivoja!
    Ääh, mä laitoin sulle haasteen mutta Kas Kissaa näköjään ehti ensin... No laitan kuitenki linkin tähän, voit sitte halutessas vastata kahteen haasteeseen. :) http://abyangel.blogspot.fi/2015/02/viisi-kysymysta.html

    VastaaPoista